Personvernerklæring for websiden videoregi.no

Innhenting av informasjon ved besøk på våre nettsider.

Vi samler inn opplysninger ved bruk av informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy som Google Analytics. Opplysningene som samles inn brukes for å gjøre websiden mer brukervennlig og for å kunne kommunisere med brukere. I tillegg danner opplysningene grunnlag for visning og tilpasning av eventuelle annonser. Opplysninger er anonymiserte, borsett fra i tilfeller hvor du selv legger inn informasjon, f.eks for å:

  1. Abbonere på nyhetsbrev.
  2. Registrere deg for å kommentere på våre innlegg.
  3. Sende oss epost, meldinger eller ringe.

Vi samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Ved bruk av evt. betalingsløsninger overføres all informasjon direkte med leverandør av betalingstjeneste.

Lagring av opplysninger.

Vi lagrer personopplysninger på server hos oss (via ProIsp.no) så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Personopplysningene vil bli slettet når formålet med behandlingen er oppfylt. Vi selger ikke dine personopplysninger til andre. Vi deler ikke dine personopplysninger til andre med mindre det foreligger et krav fra myndigheter.

Dine rettigheter.

Du som er bruker/registrert kan kreve innsyn i personopplysningene som vi har lagret om deg. I tråd med personopplysningsloven kan du kreve sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger.

Fremtidige endringer.

Denne erklæringen kan bli oppdatert senere for å være i tråd med gjeldende regelverk til enhver tid.

Sist oppdatert Mars 2020.

Utgiver: Video & Regi – Terje K. Torsøe, Org. Nr. NO844342012MVA